Zoek een vakantiehuis

VakantiewebVakantieweb
Wat je moet weten
 • Wees waakzaam voor time-sharingWees waakzaam voor time-sharing

  Al zo'n twaalfduizend Belgische gezinnen, waarvan 80% in Spanje gekocht hebben, kozen voor time-sharing. Waakzaamheid is de boodschap voor wie zich aan dit soort van vakantieformules waagt.

 • Populair: huizenruilPopulair: huizenruil

  Het principe is eenvoudig : voor een bepaalde periode, vaak in de vakantie, gaat men het onroerend goed dat men betrekt uitlenen. In ruil daarvan beschikt men over het recht om het in het daardoor vrijgekomen pand van de andere partij in te trekken. Alle tips op een rij.

 • Kamperen kun je leren: de campingKamperen kun je leren: de camping

  In de vakantie gaan kamperen, een ideale formule om er alleen, met zijn tweetjes of met het hele gezin er op uit te trekken. Maar hoe bereid je je het beste voor op zo'n vakantie? Welke mogelijkheden dienen zich aan voor dit type van reiziger ?

 • De vakantiedorpenDe vakantiedorpen

  Tips voor een zorgeloze vakantie met het hele gezin.

Vakantiequiz
 • Ben jij een vakantiekenner?Ben jij een vakantiekenner?

  Ben jij een ervaren toerist of blijf je liever lekker in België? En wat weet je over de reisgewoontes van de gemiddelde Belg? Doe de test en ontdek hoe toeristisch de Belgen zijn.

 • Neem deel aan de vakantiepoll

  Neem heel even de tijd om onze vakantiepoll in te vullen. Zo leren wij meer over jullie vakantiegewoontes. Achteraf kun je je eigen resultaten vergelijken met die van de andere deelnemers.

MSNMSN